Hunden som husdjur, hundsport

new-dog-collars-leather-pet-dogs-pulling-training-chest-harness-large-dog-sport-working-dogs-fit-for-husky-pitbullDetta är en sida som handlar om hundar och hundsport både inom casino och som husdjur. Fokus ligger på hunden och ett aktivt hundägandeskap där man inte gör någon skillnad mellan en renrasig hund och en blandrashund. Även om några av artiklarna som du hittar här, är om specifika raser eller om en hundras nämns i en artikel är inte den rasen bättre eller mer värd än någon annan.

Denna sida kan ge kunskap och information till nya hundägare och de som har funderingar kring att skaffa hund, men även personer som redan är hundägare och vill veta och lära sig mer för att bli bättre och mer aktiva hundägare kan ha glädje av sidan.

Det är väldigt intressant att hunden har gått från att vara ett djur som användes för arbete som fårvallning, jakt och mycket mer till att idag vara en familjemedlem som är lika mycket värd som vem som helst. Eftersom hundägandet har ökat och fler och fler väljer att ha hund finns denna sidan med olika artiklar för att ge intressant läsning om hundar och hundsport.

Förhoppningen är att artiklarna och den information och kunskap som förmedlar ger dig som läsare en glädje att själv söka vidare och bli en bättre och mer aktiv hundägare för att göra just din hunds liv bättre och mer glädjefyllt. Det handlar inte om vad som är rätt eller fel då många olika hundägare har olika metoder när det kommer till träning och uppfostran. Målet är enbart att stärka hunden och hundägarna i Sverige.